Cu ceva seri în urmă a rămas niște mămăligă. Cât a mai fost caldă, am făcut 2 bile cărora le-am dat formă de cuib, cu fundul de cca 1 cm grosime, chiar mai gros un pic, le-am pus într-o pungă și le-am dat la rece. A doua zi pe seară am încins cuptorul la 220, am ras în cuiburi un strat de brânză, am spart în fiecare câte un ou. Într-o tavă am întins o foaie de hârtie ce copt, sub fiecare bulz am pus câte o felie subțire de unt și i-am trimis la plajă pentru 15 min, sau cât să se lege albușul. Am mai ras o idee de telemea peste ouă și le-am mai lăsat în cuptor 5 minute, cât să se topească brânza. Am tras lângă noi o ceapă roșie. Am poftit și la un țoi de pălincă, de fapt l-au cerut bulzul și ceapa.
Să aveți poftă!
Comments
Powered by Facebook Comments