Periodic arunc un ochi pe termenii folosiți în căutările google, în urma cărora cititorii ajung pe site-ul meu, pentru a îmbunătăți performanțele SEO dar și pentru fun. Am centralizat perlele strânse într-un an de blogging, să ne amuzăm împreună:
- ciorba de burta dezgustator – se poate face din burtă necurățată, va ieși cu siguranță ceva dezgustător…odată pusă burta la fiert, vecinii vor suna la 112 pentru uzul de arme chimice, biologice, bacteriologice
- retete cu labe de pui – asta imi aduce aminte de bancul “oldies but goldies”: auz, cred ca ai un urs prin baie…de ce? pai am gasit urme de laba…
- ce mai gatim azi felul 2 – e o intrebare pe care nu odată mi-am pus-o, n-am găsit un răspuns satisfăcător de fiecare dată 🙂
- cum invartim un rotisor – eu unul știu doar două variante, cu mâna sau cu un motor electric…
- eu cu cine votez – i-o fi oferit google soluția?
- purcel la protap 2016 – anul 2016 a fost un an bun pentru proțap, mult mai bun decât anii precedenți. Sper ca 2017 să fie cel puțin la fel de bun, deși zăpezile de la început de an și noul președinte SUA pot altera calitatea proțapului de anul ăsta… 🙂
- purcel la protap sighetu marmatiei – are savori asemănătoare cu cel proțăpit în Bucovina, dar nu se compară. Nici cu cel învârtit aiurea pe dealurile Olteniei, cel mai bun este godacul pe care l-am amețit pe Cheile Dâmbovicioarei acu’ niște ani vreo 10 ore, de ni s-au lungit urechile de foame și poftă
- friptura de gasca exceptionala – intrați și cumpărați avem di tăti, uite aici cea mai friptură de gâscă
- retete culinare de luat la pachet – am primit cadou un set de rețete tipărite pe cartonașe ceva mai mari decât cărțile de joc, ambalate într-o cutie metalică, poate fi o opțiune
- hamsiile sunt pentru mancat – cu poftă, date prin mălai și prăjite cu mujdei de usturoi sunt belea, cu o singură condiție, să nu fie alterate 😛
- cat de bune sunt hamsiile – pe o scară de la 1 la 5, eu le dau 4,5
- pestele are oase – în mare este o afirmatie corectă, cu unele excepții, de exemplu sturionii nu au oase ci cartilagii, de aceea de la sturioni se mănâncă tot
- retete hamsii sarate cu?……. Cu dragoste, from Dorian with love, vorba cântecului
- romanian mics recipe – din ciclul ză dacs ar caming from ză trucks
- lemnul de palmier arde – 100%, uscat să fie, dacă este ud arde mai greu sau deloc
- culinar 1000 de retete – de ce așa multe?
- modele asiatice in bucatarie – sunt binevenite, dar să nu fie boy-girls din Thailanda!
- cu ce se inlocuieste sosul de soia – cel mai bun înlocuitor este sosul de soia…
- cum se prajeste sprotul cel marunt – la fel ca și cel mai răsărit, dar dacă e prea mărunt nu mai înțelegi nimic de el, e bun pentru pisici 😛
- salata de maera – ha?
- lapte de gaina – o fi bun? întrebarea care se pune este – cum o mulgi?
- cum se fac amtii sarat – este o mare nedumerire a civilizaței moderne, rețeta cred că s-a pierdut în negura vremurilor 🙂
- wok progedional fonta – am încercat cu google translate, nu-l recunoaște
- vanata la walk – dacă e sub formă de salată ar merge la o plimbare, dar parcă tot la masă e mai bine – ziceam de vânătă, dar poate se referea la vânată la plimbare, aici nu mă bag, blogul meu este de culinare nu de agățat sau matrimoniale…
- pui coquelete pareri – numai de bine!
- supa rece varza – se poate orice, dar încălzită parcă e mai comestibilă…
- pastai cu stiuca – recomand totuși niște cartofi fierți în loc de păstăi, cu ce-a greșit biata știucă?
- pot sa las orezul la inmuiat pana a doua zi – cu siguranță, unii cercetători chiar recomandă pentru că spun ei, se reduce concentrația de arsenic
- de ce se taie laptele de pasare – probabil că dacă se înlocuiește laptele cu apă, sigur se taie
- wok to walk sanatos? – tun!
- sushu de cumparat – vând sushu, sunați acum și veți primi 2 în loc de unul, iar dacă sunați în următoarele 15 secunde veți primi chiar 3! Ați auzit bine, sunați acum! Sushu este cel mai nou panaceu pentru Ducadam, Elena Merișoreanu, Tudor Chirilă și pentru prietenul nostru Dragoș Moștenescu! Acum și la voi pe masă, sunați acum! De ce stai dreagă și nu suni ?!?
- maduva de vita coapta – ups!
- ce se poate face jucari din scoici si melci de mare rapane – cât mai multe jucări
- retete super usoare – ou fiert, cartofi prăjiți, pâine cu unt, frunze de salată
- retete simple si gustoase – o rețetă: friptură la grătar. Mai multe rețete – mai multe fripturi 🙂
- rețete delicioase – sunt în ceață totală…pentru mine delicios înseamnă stridii fresh, biftec tartar, sashimi de ton, alții să nu audă de ele…
Să fim sănătoși!
Comments
Powered by Facebook Comments