Anul Nou l-am petrecut la Oana si Dodo, impreuna cu alti prieteni. S-a lasat cu sprit mult, sarmale, fripturi, o stiuca umpluta de exceptie , dar si cu mahmureala de a doua zi. Ca sa scapam repede de mahmurela, dar miscandu-ne in reluarea aburilor bahici, am compus o supa iute in 5 minute: ceapa verde, ardei iute, noodles – opariti in prealabil cca 10 min.
Am pus apa la fiert – cam un litru, ardeiul iute, o lingura de sos de soia, 2 linguri sos de peste, o lingura de sos de stridii . Am lasat sa clocoteasca, am aruncat taiteii si ceapa verde. Am stins focul, am lasat 10 minute sa se mai infuzeze totul sub capac, am mancat si ne-am dres.
Sa aveti pofta!
Comments
Powered by Facebook Comments
Category:




americane
asiatice
bucataria de la malul Egeei
de Craciun si Revelion
de la bunica si mama
de Pasti
de peste tot
did it my way
din delta dunarii
din povestile 2 Mai-ului
est-europene
mediteraneene
orientale
romanesti
vest-europene
breakfast, brunch
de post
desert
dip-uri
fast home made
lichide
paste
pizza
raw
salate
solide
slow food
starter
vegan
veggies
somelier
vinuri albe
vinuri rosii
vinuri rose
vinuri spumante
vinuri speciale