walk with the wok

gărgărițe din roșii cherry în cuib de tortellini. jocuri culinare

Dorian Radu
Recipe by | 17/02/2017
15 min
Prep: 10 min | Cook: 7 min

Am avut chef de joacă, de fapt mai mereu am chef de joacă. Am fiert vreo 2 mâini de tortellini cu sare și un praf de tumeric, pentru culoare și aromă. Am improvizat câteva frigărui cu măsline umplute cu gogoșar, gorgonzola și tortellini. Copiii nu prea cred să fie amatori de gorgonzola, dar se poate înlocui cu oua de prepeliță sau bile de mozarrella. Pentru copiii mari, la frigăruile astea se pupă bine un chardonnay, că tot am scris ieri despre licoarea parfumată.

Câteva roșii cherry le-am tăiat jumătăți, apoi le-am crestat pe mijloc, până la jumate, ca o gărgăriță pregătită de zbor. Am tăiat capetele de la măsline negre, cu care am desăvârșit gărgărițele. Bucăți cât mai mici de măsline stau pentru petele negre de pe aripi. Am pus pe tortellini câte o  frunză de busuioc și gărgărițele. La acest pas, copiii vor fi fericiți dacă îi implicați în asamblarea gâzelor. Am stropit cu ulei aromat cu rozmarin, busuioc, usturoi și câteva picături de cremă de oțet balsamic. Frumos, gustos, fun.

Să aveți poftă!

Comments

Leave a Reply